Transport Medical Asistat – Clinicile PulsMedica

Transportul medical asistat

Transport Medical Asistat

Transportul medical asistat este destinat pacienților care au nevoie de transfer medical între două spitale, celor care au suferit intervenții chirurgicale în afara țării și care trebuie să fie monitorizați medical pe perioada transferului medical către România.

Persoanelor internate în spitale private, dar cărora li se solicita transferul către spitale de stat, pacienților din orașe de provincie care trebuie să fie tratați și internați în spitale din marile orașe, sunt externați din spitale și au nevoie de transfer la domiciliu, pacienți care sunt transferați în alte tari pentru tratamente iar ambulanta trebuie să ii transporte pe pista de aeroport pentru a fi preluați de aeronave.

Transport Medical Asistat presupune transferul pacienților la nivel național, oriunde pe teritoriul României sau internațional, către domiciliu sau spital.

Ambulanțele PULS din flota proprie sunt echipate pentru a transporta pacienți pe distanțe lungi, din orice colț al țării, acestea fiind complet echipate după standarde europene din punct de vedere al aparaturii medicale.

Transport Medical Asistat presupune menținerea continuității îngrijirii medicale, cu întreruperi minime, în timp ce călătoria pacientului avansează rapid spre destinație.

În cazul transportului medicalizat asistat în afara țării, dacă acesta este efectuat pe cale aeriană, asigurăm preluarea pacientului de la domiciliu sau de la spital și transportul până la aeroport, inclusiv până pe pistă sau în avion, de oriunde din țară!

Puls Medica oferă serviciu de transport medical asistat non-stop, iar personalul nostru medical de înaltă calificare se va ocupa de toate cerințele pacientului în fiecare etapă a drumului.

Faptul de a fi în locul potrivit de îngrijire sau pur și simplu în îngrijire mai aproape de casă poate avea un impact enorm asupra rezultatului atât pentru pacient, cât și pentru familie.

Transferurile de terapie intensivă sunt programate pentru pacienții care necesită îngrijire prespitalicească, îngrijire clinică continuă sau potențiale intervenții în timpul călătoriei, călătorind între sau mergând la o unitate de terapie intensivă.

Ambulanțele Puls Medica sunt dotate cu cele mai moderne tehnologii și cele mai avansate echipamente medicale.

Toate transferurile se efectuează de la domiciliul pacientului către spital și invers, cu asigurarea măsurilor de prim ajutor și susținerea funcțiilor vitale, pacientul fiind însoțit, la cererea acestuia sau în funcție de starea de sănătate, de un asistent medical sau de un medic.

Personalul de pe ambulanta Puls Medica este foarte bine pregătit, va asigura cel mai înalt nivel de sprijin pe parcursul transferului, punând accentul pe compasiune, îngrijire și protecția pacientului.

Pentru programare Transport Medical Asistat, în țară și/sau în afara tării, vă rugam să contactați Call Center PULS telefonând la numărul de telefon 021.9290.

Îți recomandăm să citești și articolul Ambulanța Puls Non Stop

Pe curând,

Echipa PulsMedica

Lasă un răspuns