Transport Dializă – Ambulanța Puls

Transport Dializă

Transport Dializă

Ne mândrim cu angajamentul și serviciile noastre în domeniul serviciilor medicale de transport pentru pacienții care necesită dializă.

Ambulanța PULS, prin flota proprie de vehicule special adaptate pentru transportul pacienților care necesită tratament de hemodializă, vine în întâmpinarea necesităților pacienților prin derularea serviciului de „Transport Dializă” în București și în împrejurimi.

Cei peste 30 de ani în care suntem alături de pacienți ne-au ajutat să dobândim o experiență vastă și recunoaștere a eforturilor depuse, iar recomandările acestora către alți pacienți cu problemele medicale similare sunt o recunoaștere și totodată o garanție a calității serviciilor pe care le desfășuram.

Serviciul Transport Dializă se adreseaza exclusiv spitalelor private și de stat, dar și centrelor de dializî, care pot încheia contracte cu o ambulanță privată pentru transportul dus – întors al pacienților care au nevoie de dializă.

Astfel, contractele pentru serviciul transport dializă nu se pot încheia cu persoane fizice.

Echipajele ambulanței PULS au fost supuse unei instruiri extinse, fiind profesioniste, pline de compasiune și dedicație, oferind servicii profesionale și o preocupare deosebită în ceea ce privește persoanele cu dizabilități sau în vârstă.

Ambulanța PULS oferă servicii profesionale, prompte, confortabile și în deplină siguranță, respectând toate normele în vigoare impuse de Ministerul Sănătății.

Ne deplasăm oriunde în București sau județul Ilfov, în orice zonă rurală limitrofă, pentru a transporta pacienții cu prioritate și în siguranță deplină către centrele de dializă.

Pentru că înțelegem că punctualitatea este un indicator reprezentativ în această activitate, vom fi întotdeauna prezenți în timp util la domiciliul pacientului în vederea preluării acestuia.

Pentru programare serviciului de „Transport Dializă, vă rugam să contactați Call Center PULS telefonând la numărul de telefon 021.9290.

Informațiile prezentate în acest articol nu ar trebui în niciun caz să înlocuiască consultarea unui medic specialist. Sfaturile medicale din acest articol au doar scop informativ.

Îți recomandăm să citești și articolul Ambulanța Puls Non Stop

Pe curând,
Echipa PulsMedica

Lasă un răspuns